Personlig tränare  & Gruppträning i Uppsala

Letar du efter en personlig tränare eller att gå på gruppträning i Uppsala?

Uppsala Komiform erbjuder det bästa och bekvämaste sättet att få din dagliga träning!

Finns det något bättre sätt att nå dina träningsmål? Få den ultimata hälso- och välmående upplevelsen genom att registrera dig för personlig träning hos oss. I vårt gym erbjuder vi en unik tjänst där du får träna nära vår erfarna tränare för att ta reda på din kroppssammansättning, styrkor och svagheter med mera. Det är en investering som kommer att ha en livslång effekt på.

Träna i en liten intim gruppmiljö, med en personlig tränare som passar dina behov och mål. Vi ger dig en-till-en uppmärksamhet och tränar dig i din egena takt. Vi erbjuder skräddarsydda träningsplaner för alla träningsnivåer.

Personlig träning på gym

Med Uppsala Komiform tränar du individuellt med din personliga tränare (PT) och har gymmet för dig själv, du kommer aldrig uppleva trängsel i vårt gym. Vår tränare är en av de mest kvalificerade inom sitt område och arbetar med dig för att uppnå dina träningsmål. 

Vi ser till att du gör alla övningar med rätt teknik för att säkerställa att du inte skadar dig samt att du tränar effektivt och får det bästa resultatet du kan få på din träning.

Uppföljningar sker kontinuerligt för att säkerställa att allt går åt rätt håll efter dina förutsättningar gällande kroppssammansättningen samt styrka och kondition.Vi mäter din kroppsammansättning via kroppsanalyser samt din fysiska styrka med olika tester.

Det här är inte bara för några utan för alla. Nybörjare samt de som är mer vana vid träning.

Nå dina mål och lev det liv du vill genom att träna på eget gym med en erfaren PT

Bygg upp din kropp och förbättra ditt liv.
Om du vill komma i form och gå ner i vikt hjälper vi dig varje steg på vägen. Våra tränare är här för att guida dig på denna resa, det är hårt arbete och vi är här för att göra det mindre svårt för dig.

Gruppträning

På Uppsala Komiform har du även möjligheten att boka gruppträning! Där du får svettas med en hel massa andra människor som är där av samma anledning som du.

Även du som tränar regelbundet men vill få till det där sista som är så svårt, välkommen. 

 

Nu kan du boka gruppträning (tabata) direkt på hemsidan.

  • Lördagar kl 11-12
  • Betala med swish vid varje tillfälle eller köp ett 10-kort.
  • Begränsat antal platser.

 

Vi startar upp lördagen 26 februari!, Välkomna!

Kvinna som tränar på Uppsala KomiForm
Din PT i uppsala

Har du fler frågor?

Tveka inte att kontakta oss! Du hittar all vår kontaktinformation här på hemsidan. Det går bra att ringa eller skicka ett formulär. Svarar vi inte på en gång så återkommer vi så snabbt vi kan.

Kontakta oss