Personlig tränare  & Gruppträning i Uppsala

Letar du efter en personlig tränare eller att gå på gruppträning i Uppsala?

Uppsala Komiform erbjuder det bästa och bekvämaste sättet att få din dagliga träning!

Finns det något bättre sätt att nå dina träningsmål? Få den ultimata hälso- och välmående upplevelsen genom att registrera dig för personlig träning hos oss. I vårt gym erbjuder vi en unik tjänst där du får träna nära vår erfarna tränare för att ta reda på din kroppssammansättning, styrkor och svagheter med mera. Det är en investering som kommer att ha en livslång effekt på.

Träna i en liten intim gruppmiljö, med en personlig tränare som passar dina behov och mål. Vi ger dig en-till-en uppmärksamhet och tränar dig i din egena takt. Vi erbjuder skräddarsydda träningsplaner för alla träningsnivåer.

Personlig träning på gym

Med Uppsala Komiform tränar du individuellt med din personliga tränare (PT) och har gymmet för dig själv, du kommer aldrig uppleva trängsel i vårt gym. Vår tränare är en av de mest kvalificerade inom sitt område och arbetar med dig för att uppnå dina träningsmål. 

Vi ser till att du gör alla övningar med rätt teknik för att säkerställa att du inte skadar dig samt att du tränar effektivt och får det bästa resultatet du kan få på din träning.

Uppföljningar sker kontinuerligt för att säkerställa att allt går åt rätt håll efter dina förutsättningar gällande kroppssammansättningen samt styrka och kondition.Vi mäter din kroppsammansättning via kroppsanalyser samt din fysiska styrka med olika tester.

Det här är inte bara för några utan för alla. Nybörjare samt de som är mer vana vid träning.

Nå dina mål och lev det liv du vill genom att träna på eget gym med en erfaren PT

Bygg upp din kropp och förbättra ditt liv.
Om du vill komma i form och gå ner i vikt hjälper vi dig varje steg på vägen. Våra tränare är här för att guida dig på denna resa, det är hårt arbete och vi är här för att göra det mindre svårt för dig.

Gruppträning

På Uppsala Komiform har du även möjligheten att boka gruppträning! Där du får svettas med en hel massa andra människor som är där av samma anledning som du.

Även du som tränar regelbundet men vill få till det där sista som är så svårt, välkommen. 

 

Nu kan du boka gruppträning (tabata) direkt på hemsidan.

 • Lördagar kl 11-12
 • Betala med swish vid varje tillfälle eller köp ett 10-kort.
 • Begränsat antal platser.

Vi startar upp lördagen 26 februari!, Välkomna!

Kvinna som tränar på Uppsala KomiForm
Din PT i uppsala

Har du fler frågor?

Tveka inte att kontakta oss! Du hittar all vår kontaktinformation här på hemsidan. Det går bra att ringa eller skicka ett formulär. Svarar vi inte på en gång så återkommer vi så snabbt vi kan.

Kontakta oss

Frågor och svar

 • Vad innebär det att ha en personlig tränare?

  Att ha en personlig tränare, eller PT, innebär att du får individanpassad träning och stöd för att nå dina specifika mål. Din PT tränare kommer att skapa ett träningsprogram som är anpassat till dina behov och förmågor. De kommer också att ge dig motivation och stöd, och se till att du utför övningarna korrekt för att minimera risken för skador.

 • Vad är fördelarna med att anlita en privat tränare?

  Det finns många fördelar med att anlita en privat tränare. För det första får du ett träningsprogram som är skräddarsytt för dig och dina mål. Din personliga tränare kommer att ta hänsyn till din nuvarande kondition, dina träningsmål och eventuella hälsoproblem. Dessutom kan en privat tränare ge dig motivation, vilket kan hjälpa dig att hålla fast vid din träningsrutin.

 • Vad innebär personlig träning?

  Personlig träning innebär att du tränar en-mot-en med en professionell tränare. Din tränare kommer att skapa ett anpassat träningsprogram baserat på dina individuella mål, behov och förmågor. De kommer också att ge dig feedback och korrigera din teknik för att säkerställa att du utför övningarna korrekt och säkert.

 • Hur ofta bör jag träna med min personliga tränare?

  Hur ofta du bör träna med din personliga tränare beror på dina specifika mål och din nuvarande kondition. Vissa människor kan behöva träna med sin PT flera gånger i veckan, medan andra kanske bara behöver en session varannan vecka. Din PT kommer att kunna ge dig råd om vad som är bäst för dig.